• SIMA0750 scaled

Om os

Velkommen til!

Det var kærlighed ved første blik, da vi besøgte Nystrup Camping Klitmøller i sommeren 2020.

Vi har selv rejst rigtig meget med autocamper i store dele af verden og oplevet, hvor forskellige campingpladser kan være – fra måden du bliver taget imod på til faciliteter og beliggenhed – og Nystrup Camping Klitmøller havde bare alt det, vi sætter pris på ved en god campingplads.

For os er det fx vigtigt, at du bor på en campingplads, hvor:

  • Alle fra børnefamilier og pensionister til surferkonger og vandreentusiaster kan føle sig hjemme og få en god snak med nogle mennesker, man ellers ikke ville have mødt på sin vej.
  • Naturen er en integreret del af campingpladsen. Campinglivet handler i den grad om at opleve naturen for os. At bo i den, spise i den og komme ud at opleve den.
  • Og at der er en hyggelig by i nærheden, gerne med lidt historie og spændende butikker og spisesteder. At rejse handler nemlig også om at møde de lokale.

Med det sagt, så var det en nem beslutning at satse alt på Nystrup Camping Klitmøller, og forfølge vores drøm om at gå selvstændigt og drive vores helt egen campingplads.

Handymanden  og den administrative blæksprutte

Vi overtog campingpladsen 1. januar 2021, og ser frem til mange gode år med glade gæster og en masse nye projekter og videreudvikling af campingpladsen.

Med 15 års erfaring fra rejsebranchen er det Maj, der har styr på alt vedrørende booking og administration, og hende som vil tage godt imod gæsterne i receptionen og svare på alle jeres henvendelser.

Torben derimod har hænderne skruet godt på og med en baggrund som værkfører og driftleder samt en uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker, er han derfor campingpladsens handyman.

Fællesskab på tværs af generationer og tid til nærvær

Vores ambition med Nystrup Camping Klitmøller er ganske enkelt at skabe fundamentet for en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet. At tilbyde vores gæster et ophold på en campingplads, hvor de kan vende hjem efter en lang dag på havet, i klitterne, i nationalparken eller på golfbanen og føle sig hjemme.

En campingplads, hvor der er tid til nærvær med deres familie og venner. En campingplads hvor man på tværs af generationer, interesser og nationaliteter kan mødes rundt om bålet til aftensmad og en kold øl eller over en kop morgenkaffe ved fælleshuset.

En del af lokalmiljøet

Udover at tage godt imod vores gæster og sørge for, at de får en god ferie i Klitmøller, så ønsker vi også at bidrage til og være en aktiv del af lokalmiljøet her i Klitmøller.

Vi vil fx gerne holde fast i det gode samarbejde med de lokale leverandører og butiksejere, og sætte mere fokus på nogle af de fantastiske råvarer, produkter og kunstskatte som er så unikke for Klitmøllerområdet.

Vi har rejst jorden rundt flere gange – nu er det verdens tur til at komme til os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

/Maj & Torben

camper
3
2