• 140723016004 scaled

Camping

Kun 500 meter fra Vesterhavet og Cold Hawaii, samt lige midt i Nationalpark Thy ligger Nystrup Camping Klitmøller.

En campingplads med 350 velindrettede enheder fordelt på en stor åben plads med en Surfcamp i den ene ende og afskærmede ”huler” til din autocamper, telt eller campingvogn, samt et stort udvalg af hytter med plads fra to til seks personer.

De private og de unikke pladser er størst og er helt private huler med masser af beplantning. Her kan du opstille dit telt, din tipi, din autocamper eller din campingvogn.

Vores standard pladser er mellem 60 og 130 m2 store og har en stor beplantning omkring pladsen. Mange af pladserne ligger på en større, fælles plads, som ofte er opdelt i 4 enheder. Du deler normalt den større plads med 3 andre campister. Andre er mindre individuelle pladser, som du har for dig selv.

På den åbne plads eller på Surfcampen kan du opstille dit telt, din campingvogn eller autocamper. Du kan ikke reservere en specifik plads, men finder en ledig plads, når du ankommer.

På campingpladsen møder du alt fra surfere og børnefamilier til pensionister, golf-, cykel- og vandreentusiaster, og i bålhytten eller omkring bålpladserne samles alle i skøn forening og bidrager til den uformelle og hyggelige stemning, som kendetegner Nystrup Camping.

På trods af campingpladsens beliggenhed tæt ved havet, giver pladsens mange grønne buske og træer bemærkelsesværdigt meget læ og en (måske) tiltrængt pause fra vindens susen, når dagen er omme.

OBS! Alle enheder har adgang til 230V/13 ampere strøm.

Find den enhed, der passer til dig på pladsoversigten her

Tjek ind: Efter 13:00

Tjek ud:  Inden 12:00

pladstyperne

20210804 062017 scaled
Surfcamp
DJI 0158 scaled