Campingpladsen

Kun 500 meter fra Vesterhavet og lige midt i Nationalpark Thy  ligger Nystrup Camping Klitmøller.

En campingplads med 350 velindrettede enheder fordelt på en stor åben surfcamp og afskærmede ”huler” til din autocamper, telt eller campingvogn samt et stort udvalg af hytter med plads fra to til seks personer.

OBS! Alle enheder har adgang til 230V/13 ampere strøm.

På surfcampen kan du opstille dit telt, din campingvogn eller autocamper og man kan ikke reservere en specifik plads, men finder en ledig plads når man ankommer. Dette sted kan kun bookes hvis du er surfer. Er du ikke surfer og ønsker at bo på græsmarken i modsatte ende, skal du reservere en teltplads uden specifikt at vælge hvor på kortet under onlinebooking, også selvom du kommer i autocamper eller campingvogn.

De hvide og blå pladser er størst og helt private huler med masser af beplantning. Her kan du opstille dit telt, din tipi, din autocamper eller din campingvogn. De røde pladser er ofte populære hvis man rejser flere sammen og gerne vil ligge ved siden af hinanden. De røde pladser er indrettet med beplantning hele vejen rundt og er ofte delt ind i 4 enheder.

Find den enhed, der passer til dig på pladsoversigten her

På campingpladsen møder du alt fra surfere og børnefamilier til pensionister, golf- og vandreentusiaster, og i bålhytten eller omkring bålpladserne samles alle i skøn forening og bidrager til den uformelle og hyggelige stemning, som kendetegner Nystrup Camping.

På trods af campingpladsens beliggenhed tæt ved havet, giver pladsens mange grønne buske og træer bemærkelsesværdigt meget læ og en (måske) tiltrængt pause fra vindens susen, når dagen er omme.

Campingpladsens faciliteter

På campingpladsen er der to centralt placerede facilitetsbygninger, som er indrettet med alt, hvad du har brug for på din campingferie i Klitmøller.

I bygningerne finder du blandt andet:

  • Badefaciliteter til både børn og voksne
  • Familierum
  • Fælleskøkken
  • Udendørskøkken
  • Opholdsrum med spiseplads og spil til regnfulde dage
  • Vaske- og tørrerum
  • Kiosk

Der er naturligvis også gratis trådløst internet på pladsen.

Ved surfcampen er der desuden skylle- og tørrefaciliteter til surfernes udstyr samt en lille sauna, som alle på pladsen kan få glæde af.

Se og få overblik over pladsen med denne drone video.

Aktiviteter for børn og legesyge voksne

Hos Nystrup Camping Klitmøller er der også tænkt på børnene – store som små. Her finder du en stor, velindrettet legeplads med både klatrestativ, balancebane, gynger, rutsjebane, sandkasse med egen gravko og den altid populære hoppepude.

Desuden kan du også glæde dig til:

  • En køretur i mooncar
  • En hyggelig omgang minigolf eller petanque
  • Et besøg i dyrefolden, hvor de tamme og kælesyge geder bor

Vil du vide mere om aktiviteter på campingpladsen og i Klitmøller området? Så få inspiration til, hvordan du kan opleve Klitmøller her eller følg os på Facebook, hvor vi løbende inviterer til arrangementer for både børn og voksne.

Check in/Check ud: Kl. 12.00

Surfcamp