Generelle betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

Betaling
Alle priser oplyst i online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter medmindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online bookingsystemet. Der opkræves gebyr iflg. gældende regler fra Nets.

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet igennem vores onlinebookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk og www.fdih.dk

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn modtage en bekræftelse, hvori prisen for dit køb fremgår. Kontrakten fremsendes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.
Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Nystrup Camping Klitmøller på ankomstdagen og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Der refunderes ikke ubrugte dage når du er påbegyndt din ferie og din plads kan ikke sælges videre til andre i løbet af opholdet. Vi bestræber os på at levere hvad gæsten ønsker, men forbeholder os retten til at ændre enhver booking foretaget af en bestemt plads/hytte til en plads/hytte af tilsvarende standard, uden af bookingen derved kan betragtes som ugyldig.

Leje af hytter eller tønder
Der må max bo det antal personer i hytten eller tønden, som der er angivet. Dette er af hensyn til brandregulativerne.
Slutrengøring er inkluderet i prisen. Hytter skal efterlades ryddeligt og faciliteter i funktionsdygtig stand. Tallerkner skal rengøres, tørres og være sat på plads. Hvis hytterne efterlades alt for snavsede, servicen ikke er vasket op eller sat på plads, vil der blive opkrævet et gebyr på dit kreditkort, svarende til den ekstra tid, der kræves for at rengøre.
Dyner og puder må ikke bruges uden sengetøj, du skal enten medbringe dit eget eller leje dem i receptionen.
Lejer er ansvarlig for skader, som opstår på hytten, inventaret eller servicen under opholdet og du vil blive opkrævet et beløb svarende til det det koster at udbedre skaderne.
Alle hytter er røgfrie.

Leje af glampingtelt
Der må max bo 2 personer i teltet. Dette er af hensyn til brandregulativerne.
Slutrengøring er inkluderet i prisen. Teltet skal efterlades ryddeligt og faciliteter i funktionsdygtig stand. Hvis teltet efterlades, uden at det er rydeligt, vil der blive opkrævet et gebyr på dit kreditkort, svarende til den ekstra tid, der kræves for at rengøre.
Lejer er ansvarlig for skader, som opstår på teltet, inventaret eller servicen under opholdet og du vil blive opkrævet et beløb svarende til det, som det koster at udbedre skaderne.
Alle telte er røgfrie.
Unge under 14 år og kæledyr er ikke tilladt.
 
Fortrydelsesret og refusion
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller mere end 60 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort, fratrukket administrationsgebyr
  • Hvis du afbestiller mellem 60 og 30 dage før ankomst, får du 75% af beløbet godtgjort, fratrukket administrationsgebyr
  • Hvis du afbestiller  mellem 8 og 29 dage før ankomst, får du 50% af beløbet refunderet, fratrukket administrationsgebyr
  • Hvis du afbestiller mindre end 8 dage før ankomst, er der desværre ingen refundering.

Administrationsgebyret er på Dkk. 300,-

Force majeure
Nystrup Camping Klitmøller påtager sig intet ansvar for følger af strejke, lockout, epidemi/pandemi eller andre forhold, som efter dansk ret opfattes som force majeure.
Nystrup Camping bestræber sig på at levere, hvad gæsten ønsker, men forbeholder sig retten til at ændre enhver booking foretaget af en bestemt plads/hytte til en plads/hytte af tilsvarende standard.

Registrering af oplysninger
Nystrup Camping Klitmøller registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i vores kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Nystrup Camping Klitmøller beholder registreringen i 5 år. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server.

Reklamationsbehandling
Hvis du ikke modtager din bookingbekræftelse, som bekræfter dit køb inden 24 timer, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller ringe på telefonnummeret. Reklamation vedrørende bookingprocessen eller det modtagne produkt skal ske inden for rimelig tid efter, at du har set fejlen eller burde have set fejlen ved at kigge din kontrakt igennem.

Virksomhedsoplysninger
Nystrup Camping Klitmøller
Trøjborgvej 22
7700 Thisted
Tlf.: 97975249
E-mail: info@nystrupcamping.dk
CVR: 27704573