Generelle betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

Betaling

Alle priser oplyst i online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online bookingsystemet. Der opkræves gebyr iflg. gældende regler fra Nets.

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet igennem vores onlinebookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk og www.fdih.dk

Forsendelse og levering

Du vil ved booking og betaling af en hytte, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn modtage en bekræftelse, hvori prisen for dit køb fremgår. Kontrakten fremsendes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Nystrup Camping Klitmøller på ankomstdagen og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Der refunderes ikke ubrugte dage når du er påbegyndt din ferie og din plads kan ikke sælges videre til andre i løbet af opholdet. Vi bestræber os på at levere hvad gæsten ønsker, men forbeholder os retten til at ændre enhver booking foretaget af en bestemt plads/hytte til en plads/hytte af tilsvarende standard, uden af bookingen derved kan betragtes som ugyldig.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller mere end 60 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på Dkk. 500,-
  • Hvis du afbestiller mellem 30 og 59 dage før ankomst, får du 75% af beløbet godtgjort, med undtagelse af et administrationsgebyr på Dkk. 500,-
  • Hvis du afbestiller mindre end 29 dage og mere end 8 dage før ankomst, får du 50% af beløbet refunderet, med undtagelse af et administrationsgebyr på Dkk. 500,-.
  • Hvis du afbestiller mindre end 7 dage for ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.

Force majeure

Nystrup Camping Klitmøller påtager sig intet ansvar for følger af strejke, lock-out, epidemi/pandemi eller andre forhold, som efter dansk ret opfattes som force majeure.

Nystrup Camping bestræber sig på at levere, hvad gæsten ønsker, men forbeholder sig retten til at ændre enhver booking foretaget af en bestemt plads/hytte til en plads/hytte af tilsvarende standard.

Registrering af oplysninger

Nystrup Camping Klitmøller registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i vores kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Nystrup Camping Klitmøller beholder registreringen i 5 år.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server.

Reklamationsbehandling

Hvis du ikke modtager din booking, som bekræfter dit køb inden 24 timer, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Virksomhedsoplysninger

Nystrup Camping Klitmøller

Trøjborgvej 22

7700 Thisted

Tlf: 97975249

Email: info@nystrupcamping.dk

CVR: 27704573