Ofte stillede spørgsmål

Booker du ophold hos os, vil du skulle betale det fulde beløb med det samme. Du betaler blot samtidig med booking af ophold på hjemmesiden. Annulleringsregler finder du under priser/betingelser.

Vi har 1 bålhytte, hvor det er muligt at lave mad over bål. Vi har ligeledes 3 bålpladser, hvor man er velkommen til at lave bål. Er der skilte oppe med afbrændingsforbud må man ikke lave bål.

Der er gratis træ ved bålpladserne.

Ja vi har gratis wi-fi på pladsen og der skal ikke benyttes et kodeord.

JA! Vi har mange mooncars og de er gratis at benytte for børn. Voksne må IKKE køre på dem, da de ikke kan holde til det. Mooncars SKAL køres på plads igen og fjernes fra vejen så køretøjer kan komme igennem.

Ved siden af receptionen ved indgangen til vores private dør hænger der en hjertestarter.

CHECK IND:

Camping fra kl. 13.00

Hytter fra kl. 15.00

Glamping fra kl. 15.00

Parker venligst på modsatte side af receptionen på parkeringspladsen og kom derefter ind i receptionen for at checke ind.

CHECK UD:

Camping inden kl. 12.00

Hytter inden kl. 10.00

Glamping inden kl. 11.00

Vi gør opmærksom på at man ikke må parkere foran receptionsbygningen da vi gerne vil undgå kødannelse. Alle gæster kører ud af pladsen og parkerer på parkeringspladsen og kommer derefter ind for at returnere bom/badekort, samt evt. udleverede nøgler, elmålere og strømadaptere og laver slutafregning.

Vi har den skønneste strand med det brusende Vesterhav 500m fra os.

Det er kun tilladt at medbringe 1 bil per booket plads/hytte. Det er ikke muligt at køre flere biler ind og der henvises til parkeringspladsen på modsatte side af receptionen.

Ja, hos os er der betaling for det varme vand i bruserne. Til betaling benyttes bom/badekort der udleveres i receptionen ved check ind. Der betales ved udtjekning.

Kortet holdes kort for sensoren i brusebadet, herefter aktiveres 3 min. varmt vand – der er altid koldt vand i hanen.

I servicebygningen ved fælleshuset findes også familiebaderum. Her er rummene større, så hele familien kan bade samtidig.

Ja, her er I velkommne til at medbringe hunde, katte mv. både på camping og i vores hytter.

Husdyr må dog ikke opholde sig i vores servicebygninger, på legepladsen, i butikken samt i møblerne i vores hytter.

Nej det er ikke nødvenligt. Hos os er det muligt at leje sengelinned og håndklæder.
OBS: Der skal benyttes linned i vores hytter og det skal bestilles på forhånd.

Ja. Vi har voksen citybikes, juniorcykler og cykeltrailere. Det er kun muligt at reservere cykler til store grupper over 15 personer.