• Souvenirs 1

Cold Hawaii souvenirs

Om Nordsøen designs:

Den danske kyst er noget særligt. Den har så mange forskellige ansigter, og den forbløffer os konstant med sine smukke, lange strande, uberørte klitlandskaber, farverige heder og mystiske skove. Men først og fremmest drages vi af kystens skiftende vejr med det fascinerende lys, der skaber de mest unikke øjeblikke.

Vores mål er at bevare disse minder i vores gæsters hjerter i lang tid. Derfor skaber vi souvenirs af den bedste kvalitet: Bæredygtige, håndlavede og designede i Danmark.

Håndlavet sæbe

100% naturlig sæbe. Sæben er håndlavet, koldrørt og fremstillet af vegetabilske olier. Mild og velegnet til hænder, krop og ansigt. Anbefales til tør og følsom hud, der er udsat for hårdt nordisk vejr – perfekt efter badning i saltvand. Vegansk produkt.

Souvenirs 2

Magneter

Et nynordisk design af magneter i træ med fokus på detaljer og miljøvenlig produktion, som ikke kun er smukke, men også funktionelle. Med indbygget, stærk neodymmagnet.

Souvenirs 4

Nøgleringe

Nøgleringene i træ eller krydsfinér med dobbeltsidet design i farve og gravering. De er alle med designs der afspiller enten Vesterhavet, Klitmøller og Cold Hawaii.

souvenirs 5

Postkort

Postkort, der viser en moderne tilgang til fotografering af unikke øjeblikke, smukke danske landskaber og arv. Printet på bæredygtigt produceret papir af høj kvalitet.

Souvenirs 6

Sojalys

Håndlavet, vegansk lys fremstillet af økologisk sojavoks og naturlige, æteriske olier. Det er et vegansk produkt, der ikke afgiver giftstoffer. Det brænder i ca. 50 timer.

Souvenirs 3

Emalje krus

Klassisk, hvidt emaljekrus i vintage stil med sølvkant. Det perfekte feriekrus til brug på campingpladsen, i sommerhuset eller ude i naturen.

Souvenirs 1

Du købe de forskellige produkter fra Nordsøen design i butikken.