Glamping i Klitmøller

Ægte friluftsliv med et luksuriøst twist og en camping-oplevelse, du sent vil glemme.

Et enkelt besøg i Klitmøller og du bliver tryllebundet af områdets charme, vilde natur og endeløse strande – et magisk sted i magiske omgivelser.

Uanset om du søger et refugium, et romantisk getaway eller blot ønsker unikke rammer for en uforglemmelig ferie midt i naturen, så er vores luksustelte i Klitmøller lige noget for dig. Med sin beliggenhed lige ved siden af Nationalpark Thy og kun få hundrede meter fra Vesterhavet er glamping i Klitmøller ikke alene et frisk pust (bogstaveligt talt!), men også en chance for at opgradere din campingferie og prøve noget nyt.

Vores luksus glamping-telte er lavet af bæredygtig bomuld og er stilfuldt indrettet med en lækker dobbeltseng, privat udendørs terrasse med stole og ildsted. Alle glamping-telte er desuden udstyret med friske håndklæder, luftige dyner og puder samt lækkert kvalitets linned. Her er en varmekilde til kolde aftener samt et køleskab med en lækker fyldt minibar (her snakker vi Thy priser og ikke hotel priser). Service, kaffemaskine, elkedel, tæpper og spil findes ligeledes.

Glæd dig til hyggelige aftener foran ildstedet, lyden af knitrende brænde og den imponerende stjernehimmel over dig. Slap af, lad dagens indtryk bundfælde sig og fald i søvn til lyden af bølgerne i det fjerne og naturen omkring dig. Vågn frisk og veludhvilet til solens første stråler og start dagen med komplementær friskbrygget kaffe og nybagte croissanter.

Kort sagt, lad tiden stå stille og få et luksuriøst frirum midt i naturen hos Nystrup Camping Klitmøller.

Priser inkl. 2 personer DKK
Pris første nat1.595,00
Pris efterfølgende nætter1.195,00
Snackkurv med lækker vin og lokale øl 249,00
Inkluderet i prisen:
2 voksne (børn under 14 år ikke tilladt)
Kaffe og croissant hver morgen
Strømforbrug, rengøring, brusebad og sengelinned samt håndklæder
Brænde til bålfadet
Glamping teltene er røgfrie og dyr er ikke tilladt.
Check in tid: fra kl. 15 - Check ud tid: kl. 11
Toiletter findes i servicebygningen 100m fra teltene.
Cykelleje: Teltene har 2 cykler forhåndsreserveret til dig. Det koster 100kr per person per døgn at leje cykler.
Bookinger med start fredag - minimum 2 nætter
Glamping sæsonen starter 12/5 og slutter 4/9 2022