• Thy 2 dage i Nationalpark Thy

2 dage i Nationalpark Thy

– Vandrepakke i Nationalpark Thy

I dette udvalg af de spektakulære og enestående vandreruter i Nationalpark Thy kan du udforske den unikke natur, der strækker sig rundt omkring i hele nationalparken.

Begiv dig ud på en fascinerende vandretur langs den kystnære klithede i den sydlige ende, hvor du også kan nyde en vandretur langs stranden og opleve de stejle kystskrænter.

Ved Stenbjerg og Bøgsted Rende kan du opdage de fortryllende snoede stier, der fører dig fra klittop til klittop. Du kan gå på den ene arm af en parabelklit og blive grebet af naturens magi.

Thy 2 dage i Nationalpark Thy 2
Thy 1 dag i Nationalpark Thy 4

I Hanstholm Vildtreservat mod nord kan du nyde synet af de fantastiske åbne vidder i Danmarks største vildmark. Bestig reservatets højeste punkt og lad dig betage af den storslåede panoramaudsigt.

Undervejs anbefales det at besøge den hyggelige kaffestue ved Fyrtårnet i Lodbjerg, beundre de maleriske fiskerhuse ved Stenbjerg Landingsplads, udforske det spændende Nationalparkcenter i Vorupør og observere surferne i Cold Hawaii ved Klitmøller.

Den samlede vandretur inkluderer syv udvalgte stier med en samlet strækning på op til 32,1 km samt to bonusruter, der tilføjer yderligere 10,4 km til din tur, hvis du føler dig frisk og har gode ben.

Bemærk venligst, at transport og forplejning ikke er inkluderet.

(Vandrestierne i dette område er blevet udvalgt blandt de mange vandrestier i vandreområderne i Nationalpark Thy).

Thy 2 dage i Nationalpark Thy 3
Thy 2 dage i Nationalpark Thy kort

Vandreophold udbydes i samarbejde med

vandreophold dk logo A green rgb