Cold Hawaii

Området omkring Klitmøller har nogle specielle vind- og strømforhold som skaber ideelle betingelser for surfing. Surfere mener, det minder om forholdene ved Hawaii. Derfor har området i surferkredse fået navnet Cold Hawaii.

Surferne, som bor i Klitmøller, har skabt et spændende miljø og givet nyt liv til byen. Der afholdes hvert år stævner, og byen har flere gange været vært ved DM i wave og freestyle.

Havkajak sejlads er blevet meget populært de seneste år. Området ud for Klitmøller henvender sig mest til øvede sejlere, da vind, strøm og bølgerne er specielle.

Ønsker du at sejle i mere rolige farvande, er der ikke langt til Limfjorden. Her kommer du tæt på fuglelivet og måske dukker der et nysgerrigt sælhoved op mellem bølgerne.

Læs mere om surfing i Klitmøller på følgende links:

Klitmøller live webcam
magicseaweed.com
klitmoller.westwind.dk
www.kitesurferen.dk

Bo godt
På Nystrup Camping Klitmøller har vi de faciliteter, der gør dit surf- og kajakophold perfekt. Udlejningshytter, varmt bad, opholdsstue med parabol TV, gratis trådløst internet og tørrerum er meget populære faciliteter blandt surfere.

Vi har samlet surferne i en lille camp med bålplads, skylle- og tørrefaciliteter så der er altid nogen at dele oplevelserne med.


NYSTRUP CAMPING KLITMØLLER · TRØJBORGVEJ 22, KLITMØLLER · DK-7700 THISTED · T: +45 97 97 52 49 · E-MAIL: INFO@NYSTRUPCAMPINGKLITMOLLER.DK